Konfirmation er en kirkelig handling, som er en bekræftigelse på, at du er blevet døbt.

Tidligere var dét at blive konfirmeret et tegn på, at man var blevet voksen og dermed trådt ind i de voksnes rækker, og tit blev man sendt og tjene. I dag er det anderledes, men stadig for mange unge mennesker en meget stor dag, som man ser frem til og planlægger helt ned til den mindste detalje.

Det er din dag, hvor kun du er midtpunktet.

dagmarkors

Til denne dag vil mange gerne give et smykke og et varigt minde til konfirmanden eller konfirmandinden. Et smykke, som man altid vil kunne huske, og hvor man altid vil kunne tænke tilbage på den store dag.

Hos Andersen og Enig er udvalget stort.

Vi har mange smykker i både sølv og guld.

Korset er et symbol på dét at blive konfirmeret, og derfor en meget populær gave til konfirmanden. Vi har mange forskellige udgaver af kors, både de almindelige kors, men også dagmarkorset, som er en rigtig god gave idé.

Smykker som halskæder, ørestikker og armbånd, er også populære gaver.

Mange af vores kunder vælger også at få specieldesignet et smykke til konfirmanden. Vi har dygtige guldsmede siddende på vores værksted, som altid står klar til at hjælpe dig med idéer og tegninger, så smykket bliver personligt og lige, som du ønsker det.
Hvad skal man så give den unge mand i konfirmationsgave? En klassisk og smart gave, kunne være et sæt manchetknapper eller en slipsenål. Du kan også få lavet et armbånd eller en halskæde, som du kan få specieldesignet samt påført en tekst eller logo, som vi på vores værksted kan gravere i smykket.


Hos Andersen & Enig står personalet klar med råd og vejledning, vi er altid med på moden samt trenden i nutidens smykker.