Vi er nu ved at nå slutningen af år 2020. Det har været nået af et turbulent år, både for os og for vores kunder. Men nu lakker vi mod enden, og det skal fejres med glitter, glam og masser af champagne. 
Derfor har vi samlet en lille guide til hvilke nytårs smykker vi hver især anbefaler.

 

Personligt er Sarahs yndlings nytårssmykker glimtende øreringe og store cocktail ringe. Georg Jensen kom i 2020 ud med en ny serie kaldet Curve, og dertil har de lavet den mest behagelige cocktail ring man nogensinde kunne drømme om til kun 2150 ,- (https://www.enig.dk/curve-ring). 

curvering-31

Susanne anbefaler at hvis man på forhånd ved at man skal have lidt for meget champagne, så er det en god idé med nogle øreringe der sidder tæt til øret. Hun vil selv have sin earcuff på, som er lavet på værkstedet, samt Mads Z's Luxury Rainbow ørestikker som snoer sig op ad øret. Regnbue ørestikkerne sælges i butikken og meget snart også på webshoppen, pris: 5850 ,-

LUXURY RAINBOW ØRERINGE I 14 KT GULD

Cecilie råd er at hvis man er i tvivl, så kan man altid gå med et smykke der passer til ens tøj. Hun skal selv have en lang sort kjole på med glimmer, derfor mener hun at Julie Sandlaus Prime halskæde med en sort krystal vil passe smukt til, pris 1900 ,- (https://www.enig.dk/prime-solv-halskaede-sort). Derudover tilføjer hun glimtrene ørehængere fra Spirit Icons til at komplimentere det smukke glimmer der er i hendes kjole, pris 695 ,- (https://www.enig.dk/energy-orehaengere-solv). 

primeslvhalskdesort-31

 

Desto større, desto bedre. Desto vildere, desto bedre. Dette er rådet Pia kommer med. Hun mener bestemt, at nytår, der skal man gå all ind på ens fineste juveler. Personligt synes hun at Chloe armbåndet fra Mads Z vil bringe det helt perfekte statement til nytårsaften. Køb Chloe i rødguld til 29800 ,- (https://www.enig.dk/chloe-armband). Eller i sølv til 2375 ,- (https://www.enig.dk/chloe-armband-solv).

CHLOE ARMBÅND I 14 KT GULD

Louise skal have en afslappet nytårs fest, og mener at så må man nu gerne gå stik modsat Pia, og vælge den lidt mere afslappet stil. Derfor anbefaler hun nogle simple ørestikker, så som Flower fra Enig Design til 995 ,- (https://www.enig.dk/enig-design-flower-orestikker). 

flower8ktrestikker-31

Når nu det er nytår, så mener Jeanette at man gerne må give den maks gas med bling. Hun anbefaler at man tager et kig på Julie Sandlaus Cockatil & Multipavé kollektion (https://www.enig.dk/maerker/julie-sandlau/cocktail-multipave). 
Men hvis man ønsker ufattelige smukke smykker til tilbudspriser, så er Julie Sandlaus Glamour kollektion et perfekt bud - så længe lager haves (https://www.enig.dk/maerker/julie-sandlau/glamour).

Julie Sandlau smykker | Smykker i kobber, Smykker, Øreringe

 

Dette er vores samling af råd og idéer til det perfekte nytårs look. Vi håber i alle får en skøn start på det nye år og at vi snart ses igen.